Spoedcursus

Voor mensen die niet veel tijd of geduld hebben, maar toch graag hun rijbewijs willen halen, kan dat bij Autorijschool Peter Stremme! Dit is mogelijk door het pakket ‘Versnelde cursus’ te nemen. Hiermee kun je binnen 10 dagen in het bezit zijn van het rijbewijs. Geen extra  kosten!

Wanneer je een spoedcursus volgt bij Autorijschool Peter Stremme krijg je altijd de beste begeleiding. Je krijgt namelijk altijd rijles van een ervaren, deskundige rij-instructeur. Wanneer je ervoor kiest om een spoedcursus in Rotterdam of omgeving bij Autorijschool Peter Stremme te volgen is het belangrijk dat je van te voren al in het bezit bent van je theoriecertificaat anders is het niet mogelijk om een spoedcursus te volgen.

Proefles aanvragen

Voordat je begint aan de spoedcursus is het belangrijk dat je een proefles volgt, dit doen we zodat we kunnen kijken of een spoedcursus wel haalbaar voor je is. Iedere leerling heeft namelijk een andere aanleg, de één leert snel en de ander heeft wat langer de tijd nodig. Wil je er direct achter komen of een spoedcursus wat voor jou is? Vraag dan simpel en snel een proefles aan. Als we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.