Autorijles IMG_7265

Woon je in Rotterdam of omgeving? En wil je graag beginnen met het volgen van je autorijles in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij Autorijschool Peter Stremme aan het juiste adres!

Als je je autorijles bij Autorijschool Peter Stremme volgt start je altijd met een proefles. In deze les proberen we een inschatting te maken van het aantal lessen dat benodigd is voor je rijbewijs. Deze proefles duurt 50 minuten en in die 50 minuten starten we met de basisvaardigheden van het autorijden. Het tempo waarin dit gaat is maatwerk en dus per persoon verschillend. Vervolgens gaan we tijdens de autorijles in Rotterdam aan de slag met je verkeersinzicht, verkeersvaardigheden en verkeersdeelname. Zo stomen we je in kleine stappen optimaal klaar voor je rijexamen. Als je niveau rond 60% zit, is het tijd om je examen aan te vragen. Dan ben je echter nog niet klaar. Tussen de aanvraag en het rijden van je examen is het zaak je niveau naar 100% te brengen. Dan ben je klaar voor je examen, maar nog veel belangrijker; Klaar om zelfstandig en veilig de weg op te gaan.

Proefles aanvragen

Wil je gelijk beginnen met het volgen van autorijles in de omgeving Rotterdam bij Autorijschool Stremme? Vraag dan snel een proefles aan! Wanneer we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.